:: Produse

Pulberi organice


 

Descriere produs: Acai Berry pulbere

Fructul de acai a fost pretuit din timpuri stravechi de populatia amazoniana, pentru beneficiile asupra starii de sanatate si pentru gustul sau unic.

Acai este o sursa extrem de importanta de antioxidanti, grasimi sanatoase, fibre si micronutrienti esentiali. Pulberea de acai este obtinuta prin uscarea prin congelare a fructelor de acai. Astfel, proprietatile fructelor sunt pastrate aproate integral.

                                                             

Administrarea a 1-3 lingurite de pulbere de acai in shake-ul preferat, bautura preferata sau chiar in apa aduce un aport semnificativ de nutrienti organismului.

Pentru cei cu probleme de obezitate, pulberea de acai ajuta la arderea grasimilor in mod natural, rezultand scaderea in greutate.

Produsul este certificat organic. 

 
This site is the property of Nutramax Trade Ltd. All rights reserved (c) 2008


Copyright 2008 Nutramax Trade Ltd Content is the intellectual property of Nutramax Trade Ltd Any copying,republication or redistribution of site content, including by caching, framing or similar means, is expressly prohibited without the prior written consent of Nutramax Trade Ltd. Nutragroup's logo and products are trademarks of Nutramax Trade Ltd All Rights Reserved.